i znowu zacichło

Pomysły genialne, zwariowane i takie sobie...

Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy

Awatar użytkownika
apipn
V.I.P.

i znowu zacichło

Post autor: apipn »

na dworze coraz cieplej, słonko świeci 8) chyba coraz więcej czasu spędzamy na świeżym powietrzu lub w świeżych spalinach :lol: (zależy kto gdzie mieszka) i jakoś znowu zacichło na naszym forum
Awatar użytkownika
tomek6996
V.I.P.

Post autor: tomek6996 »

Ha, tak zacichlo jak..., nasz glowny idol sie remontuje, dlatego chyba taka cisza, mysle , ze juz lada dzionek ruszymy z kopyta.
waga
V.I.P.

Post autor: waga »

Oby słowa tomka urzeczywistniły się jak najszybcie,bo juz brakuje mi nowinek z Sanatorium. A i kącik sentymentalny zdałoby się odkurzyć, wiec czekam z niecierpliwościa.Pozdrowienia wiosenno-letnie dla wszystkich bywalców. :P :P
Bogusław B.
V.I.P.

Post autor: Bogusław B. »

Witam wszystkich przyjaciół po krótkiej przerwie,spowodowaną awarią komputera.Byliśmy na dni Kamiennej-Góry,spotkaliśmy paru znajomych z Sanatorium powspominało się stare czasy było miło,no inaczej w realu pogaworzyć tematu nie brakowało a czas szybko zleciał.Pozdrawiam wszystkich w te upalne dni.
Bogdan
Awatar użytkownika
DZIDKA
V.I.P.

Post autor: DZIDKA »

Witam.Nie było mnie w domu od maja,myślałam,że sobie poczytam nowinki z Sanatorium.A tu nic do powspominania nowego(niestety).Szanowne tpwarzystwo chyba na urlopach odpoczywa od pracy i forum.Szkoda.Pozdrawim wszystkich gorąco i czekam cierpliwie na wieści z Sanatorium.
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Post autor: czajski »

DZIDKA pisze:Nie było mnie w domu od maja,myślałam,że sobie poczytam nowinki z Sanatorium
...mnie w sumie też już dość dawno nie było - zaglądam czasem - ale tylko żeby usunąć masowo rejestrujące się booty spamujące z rosyjskich serwerów - brr - plaga ;(
Co do tego urlopu, to strzał w dziesiątkę w moim przypadku przynajmniej - z małą korektą odnośnie wypoczynku, chyba że dla kogoś kapitalny remont mieszkania jest formą takowego (odpoczynku buahaha) ;) :) Widziałem kiedyś historyjkę obrazkową - nie pamiętam autora, w każdym razie tematem był sposób spędzania urlopu przez Amerykanina, Rosjanina i Polaka...

...dwaj pierwsi świętowali na całego czerpiąc radość z wodnych i słonecznych kąpieli w towarzystwie panienek - polak na urlopie był w ciuchach roboczych z pędzlem i jakimiś jeszcze atrybutami dobrej roboty w ręku - taki obrazek - to obecnie mój portret :)
Jak skończę - to dam znać i naskrobię coś więcej na pewno.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie PIOTR
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

czasu coraz mniej....

Pomimo, moich wcześniejszych obietnic większego zaangażowania dla spraw forum - niewiele mi z tego wychodzi. Brak czasu daje mi się mocno we znaki. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że tak pozostanie przynajmniej przez jakiś czas. Każdą praktycznie wolną chwilkę poświęcam rodzince, która niewiele ponad tydzień temu powiększyła się o drugiego synka :))...
[center]Obrazek[/center]

Mam cichutką nadzieję że wszyscy, których zawiodłem dopuszczając do stagnacji na forum mi wybaczą :))
waga
V.I.P.

Post autor: waga »

GRATULACJE. Bobo prześliczne .Ja osobiście wybaczam Ci zaniedbywanie forum :P . Moze za jakiś czas i dla nas znajdziesz wolną chwilkę .A teraz nacieszcie sie sobą.Jeszcze raz gratulacje dla Wszystkich. :)
Bogusław B.
V.I.P.

Post autor: Bogusław B. »

Witaj Piotrze,to rodzinka ci się powiększyła gratulacje oby wam się zdrowo chowało.Ja na co dzień takie maleństwa widzę ale twoje jest prześliczne,pozdrawiam was.
Bogdan
Awatar użytkownika
DZIDKA
V.I.P.

Post autor: DZIDKA »

Gratulacje dla rodziców tego prześlicznego ,pyzatego maluszka.Życze wszystkim zdrowia a zwłaszcza maleństwu.Pozdrawim wraz z rodziną.
Awatar użytkownika
apipn
V.I.P.

Post autor: apipn »

GRATULACJE!!!!!!!!!! Zdróweczka dla tej małej kruszynki :) Dla reszty rodzinki też oczywiście ;)
Andrzej Handzlik
V.I.P.

Post autor: Andrzej Handzlik »

Syn :D gratulacje Panie Piotrze :) pozdrowienia dla calej rodziny :)
kuba1962
V.I.P.

Post autor: kuba1962 »

gratulacje Piotr :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

[ Dodano: Nie Sie 12, 2007 8:24 pm ]
całuski dla mamuski od całej rodzinki mojej :D :D :D
Monika
V.I.P.

Post autor: Monika »

Bardzo serdecznie gratulujemy powiększenia rodzinki.Życzymy maleństwu by rosło zdrowo i przynosiło radość Rodzicom.Całej Rodzince zdrowia,zdrowia i zdrowia.Monika i Paweł z Poznania.
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Dziękuję wszystkim za zrozumienie i ciepłe słowa ;-). Cieszę się, że jakiś ruch sieciowy się tutaj generuje i forum jeszcze nie umarło ;).
czajski pisze:[...]Widziałem kiedyś historyjkę obrazkową - nie pamiętam autora, w każdym razie tematem był sposób spędzania urlopu przez Amerykanina, Rosjanina i Polaka [...]
W międzyczasie natknąłem się na tą historyjkę obrazkową wspomnianą przeze mnie kilka postów wyżej dotyczącej Polaka na urlopie. Powierzchownie może i jest to trochę śmieszne - w rzeczywistości jest to żałosne, że żyjemy w kraju w którym odpoczynek zapracowanych ludzi polega na remoncie własnych domów lub mieszkań (na wynajęcie specjalistycznych firm nas zazwyczaj nie stać) - albo po prostu urlop jest spędzany przy pracach na czarno czyli na fuchach albo na załatwionych po znajomości saksach :cry:.
[center]Obrazek[/center]
ODPOWIEDZ