Kazdy ma swoje ulubione filmy. Oto Short Version jednego z moich. Tylko dla widzow doroslych...
http://www.youtube.com/watch?v=k-rXEQ4twCo
Film na weekend...
Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy
- czajski
- Administrator
- Kontakt:
Pulp Fiction?
Nie pamiętam czy oglądałem - ale chyba dawno temu tak.
Mam propozycję z nieco innego gatunku. Film Trzynasta dzielnica obfitujący w sceny brawurowych wyczynów kaskaderskich a'la parkour. W roli głównej zobaczyć można Davida Bell'e'a uznawanego za twórcę parkoure'u. Posiadacze w miarę szybkiego łącza mogą ten film obejrzeć OnLine klikając w link poniżej:
Kliknij tutaj aby obejrzeć film 13 Dzielnica
Film oczywiście w polskiej wersji językowej - Polski Lektor
Poniżej zamieszczam kilka zdjęć Davida Belle'a z jego oficjalnej strony:
[center]

[/center]
Miłego oglądania
Nie pamiętam czy oglądałem - ale chyba dawno temu tak.
Mam propozycję z nieco innego gatunku. Film Trzynasta dzielnica obfitujący w sceny brawurowych wyczynów kaskaderskich a'la parkour. W roli głównej zobaczyć można Davida Bell'e'a uznawanego za twórcę parkoure'u. Posiadacze w miarę szybkiego łącza mogą ten film obejrzeć OnLine klikając w link poniżej:
Kliknij tutaj aby obejrzeć film 13 Dzielnica
Film oczywiście w polskiej wersji językowej - Polski Lektor
Poniżej zamieszczam kilka zdjęć Davida Belle'a z jego oficjalnej strony:
[center]

[/center]
Miłego oglądania
Filmy?- sience fiction. Mój ulubiony typ literatury i filmu. "Gwiezdne wojny", tojest to! Po raz pierwszy oglądane w "Szarotce"(!), zawsze ulubione. Te laserowe miecze, powietrzne skutery...!!! Niech moc będzie z nami!
[ Dodano: Pią Lis 16, 2007 7:48 pm ]
Reklamują teraz film "Miłośc w czasach zarazy." Ja czytałam książkę, ale film również chętnie obejrzę. Lubię tego typu klimaty. Czytaliście "Sto lat samotności' tegoż autora? W podobnym tonie pisze Isabel Allende. Ja ze swej strony gorąco polecam książkę Laury Esquivel "Przepiórki w płatkach róży". Nie należy sugerowac się filmem, jest nie najlepszy. Wszystkie te książki są trochę z pogranicza jawy i snu. Dla mnie Sanatorium jest trochę takim miejscem zawieszonym w czasie i przestrzeni. 
[ Dodano: Pią Lis 16, 2007 7:48 pm ]
Ela