POMNIK CHOLERY

Alfabetycznie uporządkowane terminy związane z Sanatorium. Tematy z przymróżeniem oka oraz całkiem poważne.

Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy

Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

POMNIK CHOLERY

Post autor: czajski »

Zamieszczone poniżej zdjęcia są poświęcone pomnikowi ofiar epidemii cholery
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

To jest dopiero propozycja tematu. Jeżeli dysponujesz jakimikolwiek informacjami o epidemii, której ofiarom poświęcony jest ten pomnik, dopisz je jako odpowiedź do tego tematu albo porostu napisz email do administratora.
Ostatnio zmieniony pt sty 02, 2015 4:02 pm przez czajski, łącznie zmieniany 1 raz.
mieciu

Re: POMNIK CHOLERY

Post autor: mieciu »

Jest OK
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2015 5:49 pm przez mieciu, łącznie zmieniany 1 raz.
mieciu
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

mieciu pisze:Zamieszczonych poniżej zdjęć nie można oglądać są chyba ściśle tajne
pozdrawiam
Zdjęcia oczywiście nie są tajne. Strona i forum były od rozpoczęcie działalności w 2006r kilkakrotnie przenoszone na inne serwery. Niestety, w postach adresy zdjęć do dawnych miejsc na innych serwerach. W miarę możliwości będę starał się przywracać funkcjonalność forum. Dziękuję za wskazanie błędu i przepraszam za niedogodności :).
mieciu

Post autor: mieciu »

Witam Piotr
Z okazji Nowego Roku 2015 składam Tobie i Rodzinie serdeczne życzenia dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności.

Dziękuję za szybką reakcję na mój post, który był tekstem zaczepnym, czy Forum jeszcze żyje.
Przekonałeś mnie, że tak, – co mnie bardzo cieszy.
W dniu 16 listopada 2014 roku miałem przyjemność przebywać po raz kolejny na terenie obecnego DCR – dawniej sanatorium im. J. Korczaka.
Odwiedziłem pawilony IA i IIA – w pawilonie IIA znałem każdy zakamarek, ponieważ byłem jego mieszkańcem w latach 1957 do 1963 ubiegłego wieku. W czasie odwiedzin sanatorium myślę, że był to rok 2011 spotkałem Kazia T., co po deszczu na niebie jak świeci słońce był wówczas pracownikiem ochrony powspominaliśmy sobie trochę stare dobre czasy.

pozdrawiam
mieciu
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Dziękuję za życzenia, oczywiście odwzajemniam... Wszystkiego najlepszego w Nowym 2015 Roku.
Co do funkcjonalności forum, to staram się ją utrzymywać na bieżąco, ale nie jest to proste. Dużo zdjęć było umieszczonych w ramach darmowego hostingu w serwisie imageshack który w międzyczasie zmienił zasady i wiele zdjęć jest bezpowrotnie niedostępna.
Forum swoje lata świetności miało w pierwszych dwóch - może trzech latach od uruchomienia. Potem jakoś życie tutaj zamarło. Wiele osób przeniosło się na bardziej wszechstronne serwisy społecznościowe typu nasza-klasa czy facebook... :).

Chętnie porozmawiam "na żywo" gdybyś kiedyś zawitał do Sanatorium.
Pozdrawiam i jeszcze raz życzę Najlepszego w 2015 Roku :).
ODPOWIEDZ