koziołek matołek, czy może kozioł matoł?

Masz jakieś propozycje, bolączki, spostrzeżenia - zaproponuj nowy temat - lub poprostu się zarejestruj i załóż go :)

Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy

Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

koziołek matołek, czy może kozioł matoł?

Post autor: czajski »

W dniu dzisiejszym (24-09-2006r) w póżnych godzinach wieczornych, ktoś kto się ładnie przedstawił jako koziołek matołek korzystając z forularza kontaktowego napisał:
koziołek matołek pisze:[...]Czy jezscze nie zorientowaliscie się że nie jesteście już sanatorium?[...]
Odpowiem, chociaż nie powinienem, gdyż to co napiszę wynika z pierwszych słów naszej strony głównej. Koziole Matole - Sanatorium to jest nazwa historyczna a sama strona jak i to forum jest nieoficjalna i ma charakter wyłącznie pasjonacki. Wyraźnie jest to zadeklarowane na naszej stronie głównej. Jeżeli nie dociera to do "koźlej" głowy, to już nie nasz problem. Ale mogę osobiście polecić Ci zwrócenie uwagi na przykład pasjonatom z pewnej niemieckiej strony że Kamienna Góra to już nie jest Landeshut.

załączam wycinek oryginalnego formularza:
  • nazwisko: koziołek matołek
    email: pacanowo
    plec: mężczyzna
    adres IP: (jest znany adminowi :))
    [...]
    opinia: Czy jezscze nie zorientowaliscie się że nie jesteście już sanatorium?
    [...]
A tak całkiem na poważnie - jeżeli uważasz koziołku, że masz coś do powiedzenia w tematach sanatoryjnych i nie tylko, zapraszamy do rejestracji i zabrania głosu na tym forum.
Administrator
waga
V.I.P.

Post autor: waga »

Brawo Administracjo!Trzeba dbać o NASZE INTERESY.MY zawsze byliśmy i będziemy z Sanatorium.Do dnia dzisiejszego łapię się na tym,że rozmawiając z kimś o swoich korzeniach mowię ,że jestem z Sanatorium,a dopiero za chwilę dodaję ,że urodziłam się w Kamiannej Górze.I tak to już zostanie,siła przyzwyczajenia jest duża.A ten matoł niech wraca do pacanowa.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
apipn
V.I.P.

Post autor: apipn »

Jak już kiedyś wspominałam, to tak na prawdę nigdy nie byłam stąd, ale to miejsce NA ZAWSZE bedzie dla mnie nosiło nazwę SANATORIUM.
Nie wiem czy jeszcze, bo nie widziałam, ale przecież jak długo autopusy PKSu jeździły do Sanatorium??
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Post autor: czajski »

Dziewczyny! SUPER:!: Bardzo się cieszę, że jesteście po właściwej stronie :).

Danusiu - też sie na tym łapię. Jestem (i zawsze będę) poprostu z SANATORIUM. Czasem się nawet zapomnę i mawiam, że urodziłem się w Sanatoriium :)

Asia - rzadko mijam autobusy, ale ostatnio jeden z takowych widziałem w Kamiennej Górze i miał Ci on jak byk napisane na tabliczce, że zmierza do SANATORIUM :-)
Awatar użytkownika
apipn
V.I.P.

Post autor: apipn »

Czyli PKS też jest po naszej stronie :D :D :D
Andrzej Handzlik
V.I.P.

Post autor: Andrzej Handzlik »

Ciekawe kogo moze drażnić slowo " sanatorium" opisujace to miejsce i ludzi z nim zwiazanych ?
Awatar użytkownika
tomek6996
V.I.P.

Post autor: tomek6996 »

http://www.pks-kamgora.com.pl/index.php - no tu jest calkiem ciekawie - Sanatorium Woj. Szpital Narzadow Ruchu.
ODPOWIEDZ