Panie szanowny Adminie, sanatorium przygotowuje się jakoś na przyjęcie Emmy ?: )
Rok temu pamiętam las się bardz przerzedził, no i prądu nie było.
Pozdrawiam
Emma
Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy
- livemateusz
Emma
od 3 października w Kamiennej Górze
- czajski
- Administrator
- Kontakt:
Oprócz utrzymania w gotowości zespołów prądotwórczych i pozamykania okien niewiele można zrobić. Trzy krótkie zaniki napięcia na linii napowietrznej 372 mamy już dzisiaj za sobą. Były też chwile, w których wiatr się wyjątkowo wzmagał i nawet momentami występowały opady gradu. Obecnie jest w miarę spokojnie i mam nadzieję, że już tak zostanie...
dodano 01-03-2008 g. 17:05
...właśnie Telexpres ostrzega, że Emma swoją kulminację ma osiągnąć w godzinach nocnych. Obrazki z ulic naszych południowych sąsiadów przerażają i kojarzą się niemiło z nocą 18/19-01-2007
dodano 01-03-2008 g. 17:05
...właśnie Telexpres ostrzega, że Emma swoją kulminację ma osiągnąć w godzinach nocnych. Obrazki z ulic naszych południowych sąsiadów przerażają i kojarzą się niemiło z nocą 18/19-01-2007
- czajski
- Administrator
- Kontakt:
Uff - tym razem na szczęście nas oszczędziło. Jednynie zegar na pawilonie II od czasu przejścia Emmy chodzi o wiele za szybko robiąc kilka godzin w kilka minut. Jak popatrzyłem na niego dzisiaj, to mi się przypomniała ta anegdota o pijaczku, który przebudziwszy się w knajpie, patrząc na wentyaltor pracujący pod sufitem wyszeptał: "O rety - ale ten czas zapier.....a
.