Emma

...budowa Sanatorium w tym dokładnie miescu ma swoje uzasadnienie - klimat i dostępne warstwy wodonośne - to dwa najprawdopodobniesze argumenty...

Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy

Awatar użytkownika
livemateusz

Emma

Post autor: livemateusz »

Panie szanowny Adminie, sanatorium przygotowuje się jakoś na przyjęcie Emmy ?: )
Rok temu pamiętam las się bardz przerzedził, no i prądu nie było.
Pozdrawiam
od 3 października w Kamiennej Górze
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Post autor: czajski »

Oprócz utrzymania w gotowości zespołów prądotwórczych i pozamykania okien niewiele można zrobić. Trzy krótkie zaniki napięcia na linii napowietrznej 372 mamy już dzisiaj za sobą. Były też chwile, w których wiatr się wyjątkowo wzmagał i nawet momentami występowały opady gradu. Obecnie jest w miarę spokojnie i mam nadzieję, że już tak zostanie...

dodano 01-03-2008 g. 17:05
...właśnie Telexpres ostrzega, że Emma swoją kulminację ma osiągnąć w godzinach nocnych. Obrazki z ulic naszych południowych sąsiadów przerażają i kojarzą się niemiło z nocą 18/19-01-2007
waga
V.I.P.

Post autor: waga »

Jak minela noc w Sanatorium?Czy tym razem Emma mocno dała o sobie znac? Dajcie ''tubylcy'' znac.Pozdrawiam. :P
Dana
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Post autor: czajski »

Uff - tym razem na szczęście nas oszczędziło. Jednynie zegar na pawilonie II od czasu przejścia Emmy chodzi o wiele za szybko robiąc kilka godzin w kilka minut. Jak popatrzyłem na niego dzisiaj, to mi się przypomniała ta anegdota o pijaczku, który przebudziwszy się w knajpie, patrząc na wentyaltor pracujący pod sufitem wyszeptał: "O rety - ale ten czas zapier.....a :-).
ODPOWIEDZ