Witam wszyskich na forum!
Bardzo duzo slyszalam dobrego na temat tego sanatorium.Szukam ludzi,ktorzy poddali sie operacji na kregoslupie.Mam bardzo mocna skolioze w odcinku piersiowym i ledzwiowym,nie pomoga juz zadne inne metody tylko operacja.Czy mozna zaufac tamtejszym lekarzom?Czy ktos przeszedl przez taka operacje i moglby sie ze mna podzielic swoimi doswiadczeniami?Bede wdzieczna za odpowiedz.
operacja kregoslupa
Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy
- czajski
- Administrator
- Kontakt:
Re: Operacja kręgosłupa
Witamy nowego usera (nową userkę) z Austrii na naszym forum.
Zgodnie z tym co napisał @tomek i co jest zadeklarowane na stronie głównej nie nawiązujemy w żaden sposób do obecnej działalności placówki.
Poniżej cytat z naszej strony głównej:
Zgodnie z tym co napisał @tomek i co jest zadeklarowane na stronie głównej nie nawiązujemy w żaden sposób do obecnej działalności placówki.
Poniżej cytat z naszej strony głównej:
"...Na stronie nie są zamieszczane żadne informacje o działalności i profilu DCR Sp. z o.o.!
Informacje takie..."
Re: operacja kregoslupa
perelka pisze:Witam wszyskich na forum!
Bardzo duzo slyszalam dobrego na temat tego sanatorium.Szukam ludzi,ktorzy poddali sie operacji na kregoslupie.Mam bardzo mocna skolioze w odcinku piersiowym i ledzwiowym,nie pomoga juz zadne inne metody tylko operacja.Czy mozna zaufac tamtejszym lekarzom?Czy ktos przeszedl przez taka operacje i moglby sie ze m na podzielic swoimi doswiadczeniami?Bede wdzieczna za odpowiedz.
Witam.mam na imie Jadzia.postanowiłam napisać dlatego iż ja sama bende miała operacje skoliozy w Kamiennej Górze,szukałam na necie kogos kto miał taka operacje czy ktoś zna tamtejszych lekarzy ale nic nie znalazłam.Jak pojechalam ustalać termin operaji widziałam ten ośrodek pierwszy raz.Ufam mojemu lekarzowi (pracuje w Kamiennej Gorze)dlatego zdecydowałam sie na operaje.droga "perelko"jezeli masz pytania to pisz na jadzia2999@wp.pl postaram sie Tobie pomuc.Pozdrawiam