operacja kregoslupa

Masz jakieś propozycje, bolączki, spostrzeżenia - zaproponuj nowy temat - lub poprostu się zarejestruj i załóż go :)

Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy

perelka

operacja kregoslupa

Post autor: perelka »

Witam wszyskich na forum!
Bardzo duzo slyszalam dobrego na temat tego sanatorium.Szukam ludzi,ktorzy poddali sie operacji na kregoslupie.Mam bardzo mocna skolioze w odcinku piersiowym i ledzwiowym,nie pomoga juz zadne inne metody tylko operacja.Czy mozna zaufac tamtejszym lekarzom?Czy ktos przeszedl przez taka operacje i moglby sie ze mna podzielic swoimi doswiadczeniami?Bede wdzieczna za odpowiedz.
Awatar użytkownika
tomek6996
V.I.P.

Post autor: tomek6996 »

Przykro mi ale informacji na temat obecnej dzialalnosci szpitala nie udzielamy, forum , portal i strona, sa tworem czysto hobbistyczno-historycznym i tylko tym sie zajmujemy.
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Re: Operacja kręgosłupa

Post autor: czajski »

Witamy nowego usera (nową userkę) z Austrii na naszym forum.
Zgodnie z tym co napisał @tomek i co jest zadeklarowane na stronie głównej nie nawiązujemy w żaden sposób do obecnej działalności placówki.
Poniżej cytat z naszej strony głównej:
"...Na stronie nie są zamieszczane żadne informacje o działalności i profilu DCR Sp. z o.o.!
Informacje takie..."
Jagusia

Re: operacja kregoslupa

Post autor: Jagusia »

perelka pisze:Witam wszyskich na forum!
Bardzo duzo slyszalam dobrego na temat tego sanatorium.Szukam ludzi,ktorzy poddali sie operacji na kregoslupie.Mam bardzo mocna skolioze w odcinku piersiowym i ledzwiowym,nie pomoga juz zadne inne metody tylko operacja.Czy mozna zaufac tamtejszym lekarzom?Czy ktos przeszedl przez taka operacje i moglby sie ze m na podzielic swoimi doswiadczeniami?Bede wdzieczna za odpowiedz.

Witam.mam na imie Jadzia.postanowiłam napisać dlatego iż ja sama bende miała operacje skoliozy w Kamiennej Górze,szukałam na necie kogos kto miał taka operacje czy ktoś zna tamtejszych lekarzy ale nic nie znalazłam.Jak pojechalam ustalać termin operaji widziałam ten ośrodek pierwszy raz.Ufam mojemu lekarzowi (pracuje w Kamiennej Gorze)dlatego zdecydowałam sie na operaje.droga "perelko"jezeli masz pytania to pisz na jadzia2999@wp.pl postaram sie Tobie pomuc.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ