Poszukuję znajomych

...poszukaj kolegów, przyjaciół, znajomych, pracowników itd. z dawnych lat...

Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy

Joanna J. F.

Poszukuję znajomych

Post autor: Joanna J. F. »

Z wielką satysfakcją odwiedzam Waszą stronę. Jestem byłym pracownikiem tego szpitala. Pracowałam tu w latach 1975/1977 w dziale żywienia jako dietetyczka, były to piękne lata mego życia. W chwili obecnej poszukuję znajomych z tamtych lat. Poszukuję między innymi kontaktu z niewidomą masażystką P. Krystną Korycką, Panią Barbarą Rzeszutek. Zaiteresowanych proszę o kontakt E-mail adres jak wyżej.
Wszystkim obecnym pracownikom Centrum jak i pacjentom życzę dużo zdrowia i satysfakcji z wykonywanej pracy.Joanna Jarzębska-Filipowicz Gdańsk.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez Joanna J. F., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Re: Poszukuję znajomych

Post autor: czajski »

Witam Pani Joasiu - tak jak obiecałem - nr telefonu do Pani Krystyny K. wysłałem na "priv".
Joanna Filipowicz

podziękowanie - szukamy dalej

Post autor: Joanna Filipowicz »

:D Panie Piotrze jeszcze raz dziękuję prywatna poczta wysłana
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Pani Joanno, jeżeli chodzi o Grażynę o której Pani pisze - to jedyna, jaka mi przychodzi do głowy, to Pani Wiśniarz. W latach gdy Pani tutaj mieszkała, jej syn mógł mieć wtedy około 3 - 5 lat. Dobrze kombinuję?... :scratch:
Joanna Filipowicz

kto kolwiek widział kto kolwiek wie ?

Post autor: Joanna Filipowicz »

Drogi Panie Piotrze nic bardziej błędnego, jestem dumna, ze mogę pomóc i cieszyć sie będę wspólnie z Panem jeżeli wyjaśni się choć parę ludzkich losów i dróg życiowych - pozdrowienia
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Witam Pani Joasiu
Czyli to nie o Grażynę Wiśniarz chodzi, hmm - zapamiętałem ją ze względu na jej syna, na którego wołaliśmy Colombo, żadna inna Grażyna mi do głowy nie przychodzi. A tak w ogóle, to nie pasuje mi coś ta numeracja pawilonów. Według Pani listu i zawartego w nim opisu, mieszkała Pani początkowo na pierwszym pawilonie a w późniejszym czasie na drugim - a nie czasami na odwrót?
Joanna Filipowicz pisze:"...Później przeprowadziłam się na poddasze
do paw. drugiego... [......] ...Na tym korytarzu mieszkała właśnie Basia Rzeszutek oraz inne pielęgniarki..."]
I tu właśnie coś mi nie pasuje. Basia Rzeszutek z tego co pamiętam i udało się potwierdzić, nie mieszkała nigdy na drugim pawilonie. Mieszkała początkowo w paw. IA (w miejscu, gdzie mieszkała, urzęduje obecnie nasza gł. księgowa) a w późniejszym czasie przeprowadziła się na poddasze budynku IB. Może być taka wersja :?: :wink:

P. S. a nie miałaby Pani ochoty się zarejestrować :?: :D
W końcu była Pani inspiracją do powstania tego forum - to prawie jak patronka :)
Gość

Post autor: Gość »

.
Tak !!!
Panie Piotrze pamięć ludzka jest zawodna, a fakty ulotne.
Dziękuję za sprostowanie - pozdrawiam .
Awatar użytkownika
tamites
V.I.P.

Post autor: tamites »

A może to chodzi o panią Grażynkę Zimną albo Hordyczko? Może one już tu wtedy były?
Jan Stachura
V.I.P.

Post autor: Jan Stachura »

Basja Rzeszutek mieszkala na 2 pawilonje na parterze obok gabinetu stomatologicznego na pewno...:
ODPOWIEDZ