Dziękuję Piotrze za wzbudzanie dobrych wspomnień
Pamiętacie przedszkole?
Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy
-
Karolina Łuczyń
- V.I.P.
To zadziwiające, ale dzieci z tego zdjęcia dobijają teraz 50-ki. Jest taki wiersz ks. Jana Twardowskiego m.in. "Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą." Tak szybko dorastają i gubimy z nimi kontakt. Patrząc na zdjęcia z Sanatorium z różnych pokoleń, również na roześmiane dzieciaki z przedwojennego albumu, których nie wiadomo, gdzie porwała historia tym bardziej cieszę się, że jestem TU i TERAZ z moimi małymi dziećmi, nie chcę za niczym gonić i tak jest dobrze. Chcę, żeby ich pamięć wypełniły dobre wspomnienia.
Karo Łuczyńska
- czajski
- Administrator
- Kontakt:
Nic dodać nic ująć - chociaż powiem Ci Karo, jeden z kolegów próbował mi wmówić jakąś śmieszną teorię, że ucieczka do wspomnień z minionych lat jest pierwszą oznaką starości
. A ja wspominam i będę wspominał i gorąco zachęcam każdego do poddania się czarowi wspomnień.
A w ramach chwilki wolnego czasu - dorzucam dzisiaj fotki nadesłane przez Karolinę - wystylizowane na OldFoto.

Poniżej lokalizacja tych zdjęć w drzewie katalogów naszej Galerii:
Galeria -> -> Dawne Dzieje -> -> Przedszkole w tonacji Sepii
A w ramach chwilki wolnego czasu - dorzucam dzisiaj fotki nadesłane przez Karolinę - wystylizowane na OldFoto.

Poniżej lokalizacja tych zdjęć w drzewie katalogów naszej Galerii:
Galeria -> -> Dawne Dzieje -> -> Przedszkole w tonacji Sepii
-
Karolina Łuczyń
- V.I.P.