Pierwszy śnieg w Sanatorium

Masz jakieś propozycje, bolączki, spostrzeżenia - zaproponuj nowy temat - lub poprostu się zarejestruj i załóż go :)

Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy

Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Pierwszy śnieg w Sanatorium

Post autor: czajski »

Czyżby się zanosiło na to, że wyjątkowo wczesna jesień, będzie jednocześnie bardzo krótką jesienią? W dniu dzisiejszym nad nasz kraj nadeszła fala znacznego ochłodzenia. W Sanatorium w godzinach przedpołudniowych padał drobny grad. Późnym popołudniem nadeszły ciemne chmury, z których posypał pierwszy tej zimy śnieg.
[center]
ObrazekObrazekObrazekObrazek
[/center]

Sorry za jakość zdjęć. Ciężkie warunki oświetleniowe i w końcu komórka, to nie profesionalny aparat ;)
Ela
V.I.P.

Post autor: Ela »

Co do ciszy- oczywiście dostosujemy się.
Patrzę na te świeżutkie, jeszcze ciepłe zdjęcia i wierzyc mi się nie chce, że to już, już zima puka do naszych drzwi. Piękny jest ten widok budynku kiedyś zwanego " dorosłych".
Ela
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Masz na myśli ten budynek:
[center]
Obrazek
[/center]
...mnie również urzeka ten majestatyczny widok, chociaż widzę go nawet kilka razy dziennie. powyższa fotka również z komórki - ale bez skalowania i warunki oświetleniowe lepsze :-)

Fotkę zrobioną trochę lepszym sprzętem wrzuciłem kilka lat temu do galerii plfoto oto ona
Ela
V.I.P.

Post autor: Ela »

Tak, ten budynek. To drugie, prześliczne zdjęcie też już widziałam, tu na forum, tylko nie pamiętam, gdzie. Tyle tego tu oglądam! Często wracam do starszych wypowiedzi... :roll:
Ela
Awatar użytkownika
czajski
Administrator
Kontakt:

Też wracam czasem :). Niekiedy się dziwię, że o kilku budynkach na krzyż można było tyle napisać :). Ale z drugiej strony, gdy sie spojrzy na to, jak na miejsce żyjące swoim własnym rytmem, przez które przewinęło sie tysiące mieszkańców, pracowników, kuracjuszy i pacjentów, to pisać można w nieskończoność. W początkowej fazie działalności forum wyłączone było wyszukiwanie, - tzn. opcja była - ale z bazy danych były usunięte tabele "readHistory" pożerające mnóstwo miejsce w bazie danych MySQl. Szybko przekonałem się, że nie można w ten sposób praktycznie nic znaleźć :(. Funkcja szukania musiała być uruchomiona na dobre.
A co do tego zdjęcia, to podpowiem Ci, że pewnie je widziałaś na pierwszej stronie galerii jako zdjęcie najczęściej oglądane - tak przynajmniej wynika z informacji zapisanych w naszej bazie danych.
Poniżej zdjęcie, o którym mowa:

[center]Obrazek[/center]
ODPOWIEDZ