i znowu zacichło
Moderatorzy: tamites, tomek6996, mieszkańcy
i znowu zacichło
na dworze coraz cieplej, słonko świeci
chyba coraz więcej czasu spędzamy na świeżym powietrzu lub w świeżych spalinach
(zależy kto gdzie mieszka) i jakoś znowu zacichło na naszym forum
-
Bogusław B.
- V.I.P.
Witam wszystkich przyjaciół po krótkiej przerwie,spowodowaną awarią komputera.Byliśmy na dni Kamiennej-Góry,spotkaliśmy paru znajomych z Sanatorium powspominało się stare czasy było miło,no inaczej w realu pogaworzyć tematu nie brakowało a czas szybko zleciał.Pozdrawiam wszystkich w te upalne dni.
Bogdan
- czajski
- Administrator
- Kontakt:
...mnie w sumie też już dość dawno nie było - zaglądam czasem - ale tylko żeby usunąć masowo rejestrujące się booty spamujące z rosyjskich serwerów - brr - plaga ;(DZIDKA pisze:Nie było mnie w domu od maja,myślałam,że sobie poczytam nowinki z Sanatorium
Co do tego urlopu, to strzał w dziesiątkę w moim przypadku przynajmniej - z małą korektą odnośnie wypoczynku, chyba że dla kogoś kapitalny remont mieszkania jest formą takowego (odpoczynku buahaha)
...dwaj pierwsi świętowali na całego czerpiąc radość z wodnych i słonecznych kąpieli w towarzystwie panienek - polak na urlopie był w ciuchach roboczych z pędzlem i jakimiś jeszcze atrybutami dobrej roboty w ręku - taki obrazek - to obecnie mój portret
Jak skończę - to dam znać i naskrobię coś więcej na pewno.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie PIOTR
- czajski
- Administrator
- Kontakt:
czasu coraz mniej....
Pomimo, moich wcześniejszych obietnic większego zaangażowania dla spraw forum - niewiele mi z tego wychodzi. Brak czasu daje mi się mocno we znaki. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że tak pozostanie przynajmniej przez jakiś czas. Każdą praktycznie wolną chwilkę poświęcam rodzince, która niewiele ponad tydzień temu powiększyła się o drugiego synka
)...
[center]
[/center]
Mam cichutką nadzieję że wszyscy, których zawiodłem dopuszczając do stagnacji na forum mi wybaczą
)
[center]
[/center]Mam cichutką nadzieję że wszyscy, których zawiodłem dopuszczając do stagnacji na forum mi wybaczą
-
Bogusław B.
- V.I.P.
-
Andrzej Handzlik
- V.I.P.
- czajski
- Administrator
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za zrozumienie i ciepłe słowa
. Cieszę się, że jakiś ruch sieciowy się tutaj generuje i forum jeszcze nie umarło
.
.
[center]
[/center]
W międzyczasie natknąłem się na tą historyjkę obrazkową wspomnianą przeze mnie kilka postów wyżej dotyczącej Polaka na urlopie. Powierzchownie może i jest to trochę śmieszne - w rzeczywistości jest to żałosne, że żyjemy w kraju w którym odpoczynek zapracowanych ludzi polega na remoncie własnych domów lub mieszkań (na wynajęcie specjalistycznych firm nas zazwyczaj nie stać) - albo po prostu urlop jest spędzany przy pracach na czarno czyli na fuchach albo na załatwionych po znajomości saksachczajski pisze:[...]Widziałem kiedyś historyjkę obrazkową - nie pamiętam autora, w każdym razie tematem był sposób spędzania urlopu przez Amerykanina, Rosjanina i Polaka [...]
[center]
[/center]